Trädgårdsdesign &
workshops on the road


Ekelundska Trädgårderiet

VÄLKOMMEN

Ekelundska Trädgårderiet drivs av mig, Siri Ekelund. Jag utgår från Marieholm i Skåne men är även tillgänglig för er som bor på Öland.

Välkommen till Ekelundska Trädgårderiet!

Jag är utbildad inom trädgårdsdesign, hälsoträdgårdar & trädgårdsterapi på Sveriges Lantbruksuniversitet, Alnarp. Jag är även utbildad pedagog inom kultur, medier & estetiska uttrycksformer.

Jag älskar den kreativa processen som ständigt sker i en trädgård, både med växterna men även för dess ägare! Jag brinner för trädgårdens hälsofrämjande egenskaper och vill att du ska få möjlighet att ta del av det.

Ekelundska Trädgårderiet vill ge dig inspiration, kunskap & mod att skapa just DIN gröna plats på jorden. Jag vill att trädgårdsglädje ska vara tillgängligt för alla, och har därför olika paketlösningar som kan passa just dig, till ett mycket förmånligt pris. 


Ekelundska Trädgårderiet fakturerar via Frilans Finans

Följ Ekelundska Trädgårderiet på Facebook & Instagram

för att se hur jag arbetar!

TJÄNSTER

KONSULTATIONSPAKET

För dig som önskar inspiration och hjälp att utforma din trädgård. Du får ett mail med frågor av mig, som jag önskar att du besvarar innan konsultationen. Detta gör att jag kan förbereda mig och ge dig en mer effektiv och individanpassad konsultation. Sen spenderar jag ca 1,5 timme i din trädgård där jag hjälper dig att bolla idéer och komma fram till ett koncept som passar dig och dina behov.


Alternativ 1:

Efter konsultationen får du en sammanfattning via mail, som består av enkla skisser, förklaringar, moodboard samt växt & materialförslag.

Pris 2700kr inkl moms


Alternativ 2:

Du får en sammanfattning via mail efter konsultationen, endast text.

Pris 1700kr inkl moms

ÖNSKAR DU HJÄLP MED...

Inköp & plantering?
Rabatt & planteringsplan?
Krukplantering på uteplatsen?
Växtstyling vid din entré?
Trädgårdsuppfräschning inför husförsäljning?


Pris 650kr/timme inkl moms

BLOMSTERKREATIONER

Blomsterarrangemng till olika tillställningar, skapade av lokalodlade blommor. Inspirerade av Ikebana (japansk blomsterkonst). Jag utgår ifrån tema, plats, färg och mottagare.Pris vid förfrågan.

WORKSHOPS

TRÄDGÅRDSDESIGN

För dig som vill få mer kunskap att själva utveckla din trädgård.


Samla ihop ett gäng så kommer jag till er! Workshopen är en teoretisk genomgång av grundläggande trädgårdsdesign, varvat med att du jobbar med din egna trädgård med hjälp av en enkel ritning. Jag tar med projektor och visar bilder, så vid genomgångarna behöver vi sitta inomhus.

Vi går igenom:


  • Platsanalys
  • Koncept-ledord
  • Funktioner
  • Flöde
  • Platser
  • Golv, väggar, tak
  • Vatten
  • Växter för olika lägen och stilar


3 timmar (inkl 20 min paus)
Pris: 2900 kr inkl moms

Foto Josefin Widell Hultgren

IKEBANA PÅ SKÅNSKA

Just nu håller jag på att utbilda mig inom Ikebana, japansk blomsterkonst.


Under våren kommer jag att presentera en workshop, perfekt för kompisgänget eller kollegorna! Jag kommer hem till er för att berätta och visa hur jag gör blomsterarrangemang, inspirerade av ikebana, men med en skånsk tolkning. Sen gör ni egna arrangemang, jag finns på plats och handleder.


Mer info kommer!

BLOMSTERWORKSHOPS & AFTERWORK PÅ HULTSERÖDS TRÄDGÅRDAR, BILLINGE

Britta Levin, blomsterbonde på Hultseröds Trädgårdar, och jag visar och inspirerar hur ni kan arrangera säsongens blommor.


Vi använder blommor och material från Hultseröds odlingar, och omgivande natur. Olika tema.


Håll utkik på Facebook och Instagram!

Milersättning:

Gratis för er som bor inom 3 mil från Marieholm. Därefter tillkommer 18.50kr/ mil.